Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

175.000 persones de més de 65 anys viuen soles sense voler-ho

Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat que lluita contra la soledat i la marginació social de la gent gran i que el passat 2015 va donar suport a 1.244 persones gràcies a la labor de 1.527 voluntaris i l´ajuda de 3.430 socis i donants

Agències

Whatsapp
175.000 persones de més de 65 anys viuen soles sense voler-ho

175.000 persones de més de 65 anys viuen soles sense voler-ho

L’associació Amics de la Gent Gran ha denunciat que més de 175.000 persones majors de 65 anys pateixen soledat no desitjada a Catalunya, una situació motivada per la desaparició d’un ésser estimat, una malaltia o la pèrdua de mobilitat.

L’entitat ha registrat 220 sol·licituds d’ancians que esperen que se’ls assigni una persona voluntària perquè els faci companyia, i assegura que amb una visita setmanal s’aconsegueix millorar la qualitat de vida d’aquestes persones. «Es tracta de donar suport emocional o assistencial, tot creant un vincle afectiu entre el voluntari i la persona gran», ha comunicat Amics de la Gent Gran.

L’associació, gràcies a la col·laboració dels voluntaris, ha organitzat un cop més aquest estiu les Vacances Amigues, perquè més de 100 persones grans d’onze ciutats i territoris de Catalunya gaudeixin d’estades o sortides d’un dia per Tiana, Calaf, Begues i Vic.

Amics de la Gent Gran és una organització de voluntariat que lluita contra la soledat i la marginació social de la gent gran i que el passat 2015 va donar suport a 1.244 persones gràcies a la labor de 1.527 voluntaris i l’ajuda de 3.430 socis i donants.

L’organisme, que des que fou creat el 1987 desenvolupa la seva acció social en vuit delegacions, va ser guardonat el 2012 amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, i celebrarà d’aquí a uns mesos el seu 30è aniversari

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También