Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

330 autocars surten de la demarcació de Tarragona cap a la Via Lliure

Des de la ciutat de Tarragona han emprès el viatge 2.000 persones, segons les dades de l'ANC

Redacció

Whatsapp
Els busos de Tarragona s'han citat al Passeig Lluís Companys, on s'ha viscut un ambient pre-festiu, abans de marxar cap a Barcelona.

Els busos de Tarragona s'han citat al Passeig Lluís Companys, on s'ha viscut un ambient pre-festiu, abans de marxar cap a Barcelona.

Més de 2.000 persones han sortit a les dues del migdia en desenes d'autocars, des de la rambla President Companys, en direcció l'avinguda Meridiana de Barcelona per participar, aquesta tarda, en la manifestació convocada per l'ANC per reclamar la independència de Catalunya. En un ambient festiu i reivindicatiu els participants a la Via Lliure s'han anat distribuïnt entre els diferents busos.

En total, de Tarragona sortien uns 40 autobusos, els 32 de l'ANC més 4 de colles castelleres i 1 de la Casa del Mar. Segons ha explicat el coordinador de l'ANC a la ciutat, h ha hagut una mica de desgavell a la rambla, ja que la Guàrdia Urbana ha fet redistribuïr els autobusos. Finalment, s'ha pogut solucionar. Fins entrades les dues, encara arribaven ciutadans que pujaven als vehicles on s'havien inscrit o, en algun cas, on els indicaven els organitzadors en aquell mateix moment. 

Des de Reus han estat una cinquantena els autocars que també es dirigeixen cap a Barcelona, sent uns 330 en el global a  la demarcació.

Temas

  • ELECCIONS 27-S

Comentarios

Lea También