8 Restaurant, pensant en la qualitat i la proximitat

Aquest establiment de Reus ofereix una varietat gastronòmica en un entorn immillorable: una casa modernista

19 mayo 2017 23:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Rues no destaca per la seva gastronomia marítima. Però aquesta ciutat no deixa mai de sorprendre. Des de fa poc temps amaga un restaurant d'alta qualitat que té com a una de les seves especialitats els arrossos.

Es tracta del 8 Restaurant, que durant la temporada d'estiu està situat a la plaça de les Peixateries Velles i durant l'hivern s'ubica a la casa modernista Homdedéu, damunt mateix del Lizarran. Aquesta localització especial permet als clients gaudir d'un gran espai decorat amb elements modernistes.

Quan el restaurador reusens Joan Pere Ferran va decidir obrir el seu local volia comptar des d'un inici amb una gran professionalitat i excel.lència. Per aquest motiu va decidir comptar amb l'ajuda d'un gran cuiner, en Gerson Ribal, conegut per regentar l'hotel La Grava del Morell. La seva experiència ha permès fer del 8 Restaurant un establiment singular.

Més enllà dels típics arrossos, en aquest restaurant es poden degustar plats tan curiosos i atractius com un arròs amb bacallà i mondongo o un arròs d'angula amb tomàquet i safrà. Però el seu atractiu no radica només en els arrossos sinó que destaca per una cuina de mercat basada en el concepte slow food i en els productes de temporada.

Aquest nou establiment ofereix una gran possibilitat d'activitats, ja que disposa de 3 àmplies sales per a celebrar qualsevol tipus d'esdeveniments, com ara bodes, comunions o batejos, però també sopars d'empresa.

8 Restaurant omple un buit que fins ara hi havia a la ciutat, consolidant-se com una arrosseria de qualitat a Reus.

Comentarios
Multimedia Diari