A la taula de Nadal, les millors postres i aperitius de la Confiteria Poy

Aquestes vacances són per gaudir-les amb la família i assaborir els millors menjars

19 mayo 2017 20:42 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Nadal és de les millors èpoques per reunir tota la família a taula, i les postres i els menjars prenen un significat especial. Per aquest motiu la Confiteria Poy elabora, des de fa més d’un segle, els millors productes per a fer d’aquests àpats un moment inoblidable.

Albert Poy, l’actual obrador, combina la pastisseria moderna i d’autor amb l’estil clàssic, aconseguint veritables obres d’art en rebosteria. Tal com diu Poy, el seu objectiu no és fer pastisseria, sinó pastisseria sana, menys calòrica i menys dolça amb matè- ries de primeríssima qualitat, però sense perdre els gustos i les aromes autèntics.

La Pasqua i el Nadal s’han convertit en les seves grans diades i per això preparen una gran varietat de productes especials per a l’ocasió. Com a postres tradicionals destaquen el tortell de reis o els torrons de crema d’ou, ametlla o el suís. Per altra banda, a la Confitaria Poy s’elabora l’avet de Nadal, amb una base amb 66% de xocolata, guianduja i fruits secs. Pel que fa als torrons més innovadors, en preparen un de xocolata amb praliné cruixent i ‘petazeta’, la llaminadura explosiva que ofereix una gran sorpresa a qui el prova.

I per aquestes festes tampoc no pot faltar el tronc de Nadal, que juga amb les escumes, la xocolata i un acabat vistós i nadalenc. També elaboren un tió petit de xocolata farcit amb crema de mantega, amb la manta i el barret inclòs, tot ell, amb els seus complements, completament comestible.

Els salats, per Nadal

El càtering d’assortiments i aperitius és una altra de les seves especialitats. Arran de la gran demanda d’aquestes dates tan senyalades es veuen obligats a reduir la seva carta. Això es deu al fet que es volen cenyir a la seva filosofia: no reduir mai la qualitat dels seus productes, mimar-los i treballar-los fins al més mínim detall. «El client és el millor que tenim en aquesta casa», assegura Albert Poy, i per això opta per reduir l’oferta i poder mantenir la qualitat que sempre els ha caracteritzat.

Però tot i parlar de reduir la carta de dolços i salats, la Confiteria Poy disposa d’una gran varietat de productes. Per exemple, elaboren un pastís de truita amb patates, tres capes de pa sucat amb tomàquet i cobert de crema de formatge i pernil salat. Juntament amb un pastís de crema de gambes a l’interior i recobert de salmó, és un dels pastissos més demanats d’aquestes festes. En definitiva, es tracta d’un aperitiu atractiu, bo, fet al dia i amb segell de qualitat de Confiteria Poy.

Per a facilitat del client, a la Confiteria Poy disposen de servei a domicili. Però, sens dubte, el millor és poder anar en persona a buscar el producte, ja que al mateix establiment els treballadors expliquen quina és la millor manera per a conservar i servir els plats. «Intentem educar el paladar dels clients, ensenyar-los a degustar els productes i a conservar-los», explica Poy. El servei personalitzat i atent de la Confiteria Poy fa que la seva qualitat traspassi els límits del producte únicament en si.

El secret dels seus productes

I és que la qualitat no es troba únicament en l’acabat del producte, sinó tot el que s’hi amaga darrere. Albert Poy mira de buscar sempre les millors matèries primeres i atendre al concepte de producte de casa, de proximitat. Per exemple, si vol treballar amb avellana, vol la de Reus, la negreta. Això sí, a vegades el millor producte es troba fora de les nostres terres i, en aquest cas, Albert Poy també en fa ús. Aquest és el cas de la xocolata Valrhona, d’origen francès i considerada la millor del món. Tot això semblaria que pot encarir molt el producte, però en aquest establiment es poden trobar dolços i salats per a totes les butxaques i per a diferents tipus d’esdeveniments i ocasions.

I per aquells que volen fer un petit detall o per als qui no poden menjar sucre, Albert Poy i el seu equip elabora lots i rebosteria sense sucre. Des de fa més de 100 anys, la Confiteria Poy ha estat marca de qualitat i excel·lència.

Comentarios
Multimedia Diari