Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Així pots desvincular el teu compte de WhatsApp de Facebook

Dins Ajustos, cal anar a l'apartat de Compte, on apareix, en la part inferior, el nou missatge i un quadrat verd amb un tic. Punxa un altre cop en el quadrat per desvincular-lo

Europa Press

Whatsapp
Així pots desvincular el teu compte de WhatsApp de Facebook

Així pots desvincular el teu compte de WhatsApp de Facebook

WhatsApp ha canviat els seus Termes de Servei i la Política de Privacitat, i a partir d'ara l'usuari podrà rebre missatges de comerços i alhora Facebook també podrà enviar-li les notificacions, perquè tindrà accés a dades, com el número telèfon. Tot i això, és possible desvincular els dos serveis.

El més negatiu d'aquesta actualització és que, com la companyia --propietat de Facebook-- indica en el missatge que ha començat a distribuir als usuaris de l'aplicació, per seguir usant el servei has d'acceptar els canvis.

Tot i això, si et trobes entre els usuaris que no han quedat conformes amb els últims canvis introduïts, sempre pots fer que WhatsApp no comparteixi la informació del teu Facebook. Cal anar a l'apartat d'Ajustos. Una opció que, segons avisa la companyia, és permanent, és a dir, no podràs canviar-la en el futur.

Desvincular WhatsApp de Facebook és molt senzill. En Ajustos, cal anar a l'apartat de Compte, on apareix, en la part inferior, el nou missatge i un quadrat verd amb un tic. Punxa un altre cop en el quadrat per desvincular-lo. T'apareixerà l'advertència sobre el permanent t'aquesta acció. Accepta, si és el que vols fer, i llest.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También