Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Al Vendrell, ofrena a la tomba de Pau Casals, i a Calafell, acte de l’oposició i les entitats

REDAACCIÓ

Whatsapp
L’ofrena floral a la tomba de Pau Casals.  FOTO: DT

L’ofrena floral a la tomba de Pau Casals. FOTO: DT

El Vendrell va celebrar la Diada Nacional de Catalunya amb la tradicional ofrena floral a la tomba de Pau Casals. Una quarantena d’entitats es van afegir a l’ofrena que ha patit la pluja.

L’acte es va tenir que traslladar a la Sala de Plens de l’Ajuntament on Albert Solé va fer la glossa institucional i la Coral Polifònica va oferir un concert que va finalitzar amb el cant Els segadors.

Per la seva part a Calafell nombroses entitats i veïns van celebrar la Diada alternativa a la de l’Ajuntament al monuments als presidents.

Aquesta celebració va tenir la queixa dels participants perque enguany l’equip de govern (PSC, Podemos i PP) va decidir que la celebració oficial seria el 10 de setembre i que per l’11 de Setembre no hi hauria actes institiucionals municipals.

Quan toca és l’11

Entitats i partits polítics, a més de molts ciutadans que van participar, van criticar la mesura i van anunciar que la Diada es celebraria quan toca.

Ahir es va fer l’ofrena al monuments als presidents, es va llegir un manifest i es va cantar Els Segadors. Es va destacar l’unitat entre els participants amb l’objectiu que l’11 de Setembre sigui la Diada de tots els catalans.

El dia abans l’Ajuntament va fer l’acte oficial també al mateix monument als presidents.

Comentarios

Lea También