Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Albiol amenaça en 'prendre-li' a la Generalitat el Port de Tarragona

Si Puigdemont 'segueix actuant de manera deslleial' i 'no canvia d'actitud'

Agències

Whatsapp
Foto: DT

Foto: DT

El coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, ha manifestat que si el president Carles Puigdemont «segueix actuant de manera deslleial» i «no canvia d’actitud», demanarà al Govern central que recuperi certes competències, com les del Port de Tarragona i el de Barcelona. García Albiol, que ha indicat que espera no haver d’arribar a aquesta situació, ha manifestat que «quan un es nega a seure en una taula per arribar a acords, és difícil fer plantejaments seriosos».

García Albiol ha demanat al president Puigdemont que «deixi de prendre el pèl i insultar la intel·ligència dels catalans, perquè si a Catalunya fa set mesos que no s’ha aprovat cap llei per intentar reactivar l’activitat econòmica, no és culpa del Govern del PP». Segons Albiol, la culpa és de «la ineficàcia de Puigdemont i dels seus companys de partit i de viatge, que d’allò únic que saben parlar és de com separar Catalunya de la resta d’Espanya».

El dirigent del PPC està segur que la immensa majoria de catalans «el que volen és que el Govern de Catalunya es posi a governar d’una vegada per sempre i deixi de buscar culpables a 600 quilòmetres de distància».

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También