Amazon entrega paquets en una hora a l'àrea de Barcelona

La capital catalana se suma a un servei que ja està en funcionament a Madrid, Milà, Londres, Berlín i París

19 mayo 2017 17:55 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amazon ofereix des d'avui a Barcelona i 26 localitats pròximes a la capital catalana el seu servei de lliuraments ràpits, en una o dues hores, i que, fins ara, només prestava a Madrid, Milà, Londres, Berlín i París, ha informat avui el gegant del comerç electrònic.

Segons han explicat a Efe fonts de la companyia, per poder prestar aquest servei a la Ciutat Comtal, Amazon ha posat en marxa un centre logístic urbà en el qual treballen unes cent persones.

El llançament a Barcelona arriba després que a Madrid s'hagin superat "totes les expectatives" i s'hagi convertit en tan sols dos mesos en la ciutat europea on més s'usa "en termes relatius", és a dir, on l'utilitza un percentatge més gran de la població que pot accedir-hi, segons la mateixa font.

En una nota, l'empresa afegeix que per oferir productes frescos de màxima qualitat, Amazon ha incorporat a la seva llista de proveïdors diversos operadors de Mercabarna, així com empreses i productors locals.

Per accedir a aquest servei, denominat Prime Now, cal ser client "premium" -de subscripció- i descarregar una aplicació específica en la qual els usuaris podran elegir entre més de 20.000 productes, així com rebre la comanda en una hora o en franges de lliurament de dues hores.

Amb una comanda mínima de 19 euros, els clients "premium" de Barcelona i les 26 localitats pròximes podran comprar, entre d'altres productes, aliments frescos, refrigerats i congelats, begudes i articles per a nadó, Kindles, llibres, CD's, videoconsoles, joguines i equipament esportiu.

A més, Amazon oferirà als usuaris barcelonins accés a una botiga especialitzada en productes catalans.

La companyia subratlla en el comunicat que per complir el compromís de Barcelona per ser una ciutat verda, més del 50% dels vehicles de Prime Now a la capital catalana seran elèctrics, incloent-hi bicicletes de repartiment elèctriques.

D'aquesta forma, Amazon tindrà a Barcelona la seva flota ecològica més gran d'Europa.

"Prime Now és una forma totalment nova i increïblement còmoda de comprar. Els clients catalans poden des d'avui adquirir hortalisses del Maresme, fuet o salsa de calçots, entre molts altres productes, i rebre'ls a la porta en dues hores de forma gratuïta", ha subratllat el director general d'Amazon a Espanya, François Nuyts.

El passat 20 de juliol, Amazon va llançar el servei de lliuraments ràpids a Madrid i alguns barris de localitats limítrofs i, per primera vegada, va començar a vendre productes frescos a Espanya.

La companyia de Jeff Bezos, que en el seu web espanyol ven únicament aliments no peribles, va fer així un pas en la seva estratègia a Espanya per plantar cara a les cadenes de supermercats i a un dels seus màxims rivals, El Corte Inglés, que des de fa mesos ofereix la possibilitat de rebre en 2 hores les comandes per internet a vint-i-set ciutats.

Comentarios
Multimedia Diari