Ametller Origen, el gastromercat de Casaametller

Una proposta que ens apropa una cuina saludable basada en la qualitat de les seves matèries primeres.

19 mayo 2017 20:07 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El 4 de febrer passat Grup Ametller va inaugurar la seva segona botiga a la ciutat de Tarragona amb un nou model molt diferencial ‘Ametller Origen’. El nou establiment, ubicat al carrer Ramón y Cajal 19, estrena moltes novetats entre les quals es troba un obrador on es poden degustar plats elaborats amb els seus propis productes o sucs fets al moment.

Ametller Origen manté la filosofia de treball de Casaametller orientada a una oferta de producte fresc i de qualitat amb una acurada presentació, on trobem tant productes de conreus i producció pròpia del grup com un extens assortiment d’altres productors i fabricants curosament seleccionats per la seva sensibilitat vers la qualitat i el sabor de productes amb origen.

La nova botiga genera una nova categoria d’establiment especialitzat que s’autodefineix com Gastromercat de producte fresc, compta amb noves seccions de producte ecològic, graneria, vi a doll, ampli assortiment d’amanides i plats per emportar-se, i una gran secció de xarcuteria i carnisseria on els clients podran trobar, entre d’altres, productes ecològics i de proximitat.

L’origen dels aliments

L’origen dels aliments, és, de fet, un dels eixos principals on gira el nou model de botiga, ja que es tracta d’un factor amb el qual la marca catalana està molt lligada com a productora i fabricant de gran part del seu assortiment.

Casaametller ha fet evolucionar el seu format de botiga cap a una espai més ampli

En aquest sentit, els clients podran conèixer en tot moment la procedència dels productes que estan comprant a través de la cartellera de la botiga.

El segon eix entorn del qual gira el nou model és la classificació dels seus productes seguint un etiquetatge per categories alimentàries basada en la dieta mediterrània i la piràmide alimentària. Aquesta classificació facilita al consumidor la tria de productes d’acord amb la freqüència de consum recomanat per a cada categoria.

Ametller Origen és una proposta i una crida a gaudir d’una alimentació sana i equilibrada sense renunciar al sabor i una proposta gastronòmica atractiva que ens apropa una cuina saludable basada en la qualitat de les seves matèries primeres.

Comentarios
Multimedia Diari