Arrimadas (Ciutadans) a Tarragona: 'Hi ha manuals de muntatge d'Ikea més seriosos' que el full de ruta de Junts pel Sí

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat protagonitza un acte a Tarragona i acusa la llista unitària d'aportar inestabilitat a Catalunya

19 mayo 2017 21:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La candidata de Ciutadans (C's) a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha criticat que la candidatura de Junts pel Sí no tingui un programa electoral amb punts concrets sobre educació, sanitat o lluita contra la corrupció, entre altres, i ha assegurat el full de ruta cap a la independència, que es va presentar aquest divendres, és només "un pamflet amb passos de ciència ficció". Arrimadas ha considerat que els polítics de la candidatura unitària "han perdut el nord i estan desconnectats de la realitat" i que és una opció política que només aportarà "desunió i inestabilitat" a Catalunya. La candidata de C's ha fet una crida a la participació el 27S en un acte de precampanya a Tarragona.

La candidata a la presidència de la Generalitat de C's ha assegurat que "hi ha manuals de muntatge d'una llibreria d'Ikea més seriosos i rigorosos" que el full d ruta presentat per Junts pel Sí. Inés Arrimadas ha defensat que les eleccions del 27S són "l'oportunitat per deixar de tenir polítics que dirigeixen la Generalitat i que han perdut el nord i han desconnectat de la realitat". "La candidatura de Junts pel Sí només pot aportar desunió i inestabilitat a Catalunya i fer-nos perdre més temps i recursos en un carreró sense sortida. No em sembla seriós els pamflets que s'estan entregant amb aquesta espècie de full de ruta cap a l'abisme que presenta com a alternativa Junts pel Sí", ha apuntat.

La candidata de Ciutadans també ha criticat que el PSC i el PSOE apostin per "augmentar les dsigualtats dins d'Espanya" com a solució a les reclamacions de Catalunya. "El futur no passa per augmentar les desigualtats dins d'Espanya, ni en fer comunitats de primera i de segona i ciutadans de primera i de segona", ha assegurat Arrimadas. " Defensem un projecte comú on es vagin eliminant les desigualtat i no el que proposa el partit socialista", ha afegit.

Arrimadas també ha recordat que són ja uns quants els líders europeus que han apuntat la possibilitat que Catalunya surti de la Unió Europea en cas de trencar amb Espanya. "No sé qui més ho ha de dir. És una evidència que la independència només ens portarà conseqüències polítiques, econòmiques i humanes greus", ha dit. Arriamadas ha acusat Mas d'havr "perdut el nord" o voler trobar en el procés sobiranista "impunitat" als casos de corrupció que afecten CDC.

La líder de Ciutadans i el candidat per Tarragona, Matías Alonso, han fet una crida a la participació en les eleccions del 27 de setembre. Davant les estimacions que apunten a una abstenció d'aproximadament 1.700.000 catalans, tots dos han argumentat que cal incentivar la mobilització d'aquestes persones convençuts que els beneficiaria una alta participació.

 

Comentarios
Multimedia Diari