Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Atrapen a Catalunya un home amb 139 bossetes d'haixix gràcies a l'olfacte de la gossa 'Xica'

L'home portava la droga amagada en una motxilla i l'animal va olorar-ne la presència quan es van creuar a l'andana

ACN

Whatsapp
Les bossetes d'haixix que el detingut portava en una motxilla, aquest dimarts 6 d'octubre del 2015 a les dependències de la Policia Municipal de Giron

Les bossetes d'haixix que el detingut portava en una motxilla, aquest dimarts 6 d'octubre del 2015 a les dependències de la Policia Municipal de Giron

L'olfacte d'una gossa de la unitat canina ha permès atrapar un home que portava 139 bossetes d'haixix al damunt. Aquest dilluns, un agent de la Policia Municipal de Girona, acompanyat de la pastor alemany 'Xica', estava fent un control preventiu a l'estació d'autobusos i trens de la ciutat. De sobte, en una de les andanes, després de creuar-se amb un home, l'animal va començar a fer signes que havia detectat presència de droga. En un principi, el sospitós, de 37 anys, va negar portar estupefaents. Però quan els agents l'anaven a escorcollar, ell mateix va dir-los que duia haixix en una de les motxilles de l'equipatge. En total, la policia li va trobar 139 bossetes d'aquesta droga, de diferents mides.

La detenció va tenir lloc aquest dilluns pels voltants de la una de la tarda. L'agent de la unitat canina de la Policia Municipal, acompanyat de la pastor alemany 'Xica', estava fent un control preventiu per l'estació de trens i autobusos. De sobte, mentre caminaven per una andana, la gossa va començar a fer signes que havia detectat presència de drogues. Just abans, el policia i l'animal s'havien creuat amb un home que portava diferents motxilles.

L'agent de la unitat canina va demanar reforços i un altre policia de suport va anar fins a l'estació. Allà, els policies van demanar al sospitós si portava drogues en algun lloc de l'equipatge. L'home, M. Dambrosio, de 37 anys i sense domicili conegut, en un primer moment va negar dur cap mena d'estupefaent al damunt.

Però quan els agents l'anaven a escorcollar, ell mateix els va ensenyar on havia amagat l'haixix. En una motxilla petita, hi portava fins a 139 bossetes d'aquesta droga, de diferents mides i materials. L'home, que no tenia antecedents, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El tinent d'alcalde i regidor de Seguretat, Joan Alcalà, ha posat aquesta actuació com a exemple de "l'aposta que es va fer amb la creació de la unitat canina de la Policia Municipal". Per a Alcalà, la detenció d'aquest dilluns "posa de manifest la important tasca preventiva que duu a terme aquesta unitat".

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También