Augmenta la calor

Temperatures entre els 33 i els 38 graus

19 mayo 2017 22:20 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El cel estarà serè o poc ennuvolat, si bé fins a primera hora del matí i de nou al vespre, es formaran alguns intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral. A més, a la tarda també creuaran algunes bandes de núvols alts de sud a nord del territori. Independentment al centre del dia creixeran algunes nuvolades al Pirineu, sobretot sector oriental, i al prelitoral on el cel quedarà entre poc o mig ennuvolat.

Temperatures mínimes similars; oscil·laran entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 20 i 25 ºC al litoral, i entre els 17 i 22 ºC a la resta del Principat. Per la seva banda les temperatures màximes seran semblants o lleugerament més altes i oscil·laran entre els 29 i 34 ºC al Pirineu i litoral, i entre els 33 i 38 ºC a la resta del país, més altes a ponent i vall de l'Ebre.

Bufarà tramuntana al nord de l'Alt Empordà d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts, si bé al centre del dia afluixarà sensiblement. A la resta del territori el vent bufarà entre fluix i moderat amb cops forts de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior al centre del dia, tot i que a punts del quadrant nord-est predominarà el component sud i est. Independentment, al principi i final del dia bufarà vent fluix i de direcció variable.

 

Comentarios
Multimedia Diari