Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Augmenten lleugerament les temperatures

Temperatures entre els 30 i els 35 graus a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

A primeres hores del matí i de nou al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos que, al llarg del matí, es restringiran a punts del litoral. Durant la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Prelitoral. Són possibles alguns ruixats aïllats a punts del litoral i prelitoral, especialment durant la primera meitat de la jornada. Seran febles i minsos.

Pel que fa a les temperatures, les mínimes seràn lleugerament més baixes, o localment moderadament a punts de l'interior de la meitat oest. Es mouran entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i a l'interior del quadrant nord-est, i entre els 19 i 24 ºC a la resta. Les màximes seran lleugerament més altes, moderadament més altes en el cas del vessant nord del Pirineu, si bé al sud de les terres de l'Ebre seran lleugerament més baixes. Arribaran a valors d'entre els 27 i 32 ºC al litoral, i entre els 32 i 37 ºC a la resta, les més altes a la plana de Lleida i al nord de l'interior de les terres de l'Ebre.

El vent bufarà fluix i de direcció variable durant la matinada i de nou a la nit. Independentment, el mestral bufarà fins a migdia a les Terres de l'Ebre entre fluix i moderat i també bufarà la tramuntana a l'Empordà entre fluixa i moderada, amb algun cop fort de matinada. A la resta, durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent de component sud al litoral i al prelitoral i el vent de component oest a l'interior entre fluix i moderat. Als cims hi haurà cops forts de component oest.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También