Más de Noticias

Autors que se solidaritzen amb el càncer infantil

Whatsapp
La solidaritat també tindrà un pes destacat aquest Sant Jordi a la demarcació. I l’associació AFANOC de nens amb càncer tindrà una presència destacada diumenge a la Diada, de la mà d’obres d’autors com el veí de Creixell Carles Giró o la reusenca Mireia Rom.

Mireia Rom ha fet una donació de prop d’una quarantena d’exemplars del llibre Assassinat sobre 4 rodes , que va publicar l’any 2010, quan tenia tan sols quinze anys. El llibre es podrà adquirir per un preu de deu euros a la parada de l’AFANOC a la ciutat de Tarragona, i els beneficis de les vendes aniran destinats íntegrament a l’entitat i a la lluita contra el càncer infantil. Assassinat sobre 4 rodes va adreçat a un públic majoritàriament jove, d’entre deu i catorze anys. Tots els exemplars estaran signats per l’autora, que ara, set anys després de la publicació, és graduada en Periodisme.


‘Les 7 sales’ de Carles Giró
D’altra banda, l’AFANOC tindrà present a la seva paradeta de Tarragona a l’escriptor veí de Creixell Carles Giró Mañas. Giró hi serà signant el seu llibre Les 7 Sales , els beneficis del qual van destinats a l’entitat. Les 7 sales , de fet, es pot adquirir a les paradetes tant de Reus com de Tarragona.

Carles Giró Mañas, nascut a Lleida l’any 1981, és vocal d’AFANOC des de l’any 2010, vinculat com amic de l’Entitat. És científic llicenciat en Química Orgànica i Postdoctorat a MIT. Director de projectes R&D en nutrició animal. Actualment treballa com a consultor científic a KNOLEDGE. I és escriptor a temps parcial.

Lea También