Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Avís per pluges aquest dimarts a la demarcació

Els ruixats podran anar acompanyats localment de tempesta i calamarsa

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel entre mig i molt ennuvolat en general. S'esperaran ruixats dispersos a la meitat oest del país al llarg del matí. A partir de mig matí afectaran qualsevol punt del territori, si bé seran més probables al Prepirineu, a l'interior del quadrant nord-est i a la resta del prelitoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada,localment fortes, i podran anar acompanyades localment de tempesta i calamarsa. A més, acumularan quantitats entre minses i poc abundants i puntualment abundants.

Pel que fa a les temperatures, les mínimes seran semblants, mentre que les màximes seran lleugerament més baixes. Les mínimes voltaran entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central i el prelitoral nord, entre 14 i 19 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 16 i 21 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, les màximes es mouran entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC a ponent i la vall de l'Ebre, i entre 23 i 28 ºC a la resta del territori.

Bufarà la tramuntana a l'Alt Empordà entre fluixa i moderada fins a migdia i de nou al final del dia, amb algun cop fort. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, si bé al centre del dia dominarà el component sud i est, fluix amb cops moderats.

 

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También