Baixada de temperatures aquest dimecres

El cel seguirà assolellat però les temperatures seran moderadament més baixes

19 mayo 2017 22:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, tot i que hi haurà alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i a partir de migdia creixeran nuvolades al quadrant nord-est.

Les temperatures mínimes seran similars o lleugerament més baixes. Les màximes baixaran de forma moderada o localment acusadament, tot i que es mantindrà l'ambient calorós al centre del dia. Les temperatures mínimes oscil·laran entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre 20 i 25 ºC al litoral. Les temperatures màximes es mouran entre 28 i 33 ºC al litoral i al Pirineu i entre 33 i 37 ºC a la resta.

Pel que fa al vent, bufarà tramuntana entre moderada i forta tot el dia a l'Empordà i mestral entre fluix i moderat amb cops forts al terç sud fins al migdia. A la resta, bufarà fluix i de direcció variable fins les primeres hores del matí, i s'imposarà el vent entre fluix i moderat amb ratxes fortes de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari