Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Baixada de temperatures per divendres

Les temperatures màximes es mouran entre els 26 i els 30ºC

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Fins a migdia dominarà l'ambient assolellat en general si bé hi haurà intervals de núvols i alguna nuvolada al sector central del litoral i prelitoral i al vessant nord del Pirineu, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquestes zones. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i resta del quadrant nord-est que puntualment deixaran el cel cobert, mentre que a la resta del territori estarà poc ennuvolat. Al final del dia augmentaran els núvols alts i mitjans per l'oest del país.

Són possibles alguns ruixats aïllats al sector central del litoral fins a mig matí. A partir de migdia s'esperen ruixats a l'interior del quadrant nord-est i al Pirineu i Prepirineu que de cara al vespre també poden afectar a punts del litoral i prelitoral central. Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment aniran acompanyades de tempesta i s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, tot i que poden ser puntualment abundants al litoral.

Les temperatures baixaran lleugerament o moderadament. Les temperatures mínimes oscil·laran entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral i entre 19 i 23 ºC al litoral. Les temperatures màximes es mouran entre 21 i 26 ºC al Pirineu, entre 26 i 31 ºC al litoral i prelitoral central i sud i entre 24 i 29 ºC a la resta del país.

Vent de tramuntana i mestral moderats amb cops forts i alguns de mot forts als dos extrems del país, sobretot al principi i al final del dia. A la resta el vent serà fluix i variable amb domini del component oest a la meitat oest i del sud i est a la meitat est.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También