Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Bankia treu a la venda 345 habitatges a Tarragona amb descomptes de fins al 40%

El Camp i l'Ebre agrupen la major part de propietats que també compten amb condicions preferents de finançament

EFE

Whatsapp
Bankia manté només dues oficinas a la ciutat de Tarragona. FOTO: LLUÍS MILIÁN

Bankia manté només dues oficinas a la ciutat de Tarragona. FOTO: LLUÍS MILIÁN

Bankia ha posat a la venda fins a finals de maig més de 2.600 habitatges a Catalunya, la Comunitat Valenciana, Canàries, Múrcia i les Balears, amb descomptes que arriben al 40 % i condicions preferents de finançament, segons ha informat avui l'entitat.

Es tracta d'immobles de segona mà principalment en grans capitals i ciutats dormitori, si bé Bankia oferta també propietats a petites localitats, tant urbanes com de costa.

La major part de la campanya comercial se centra a Catalunya i la Comunitat Valenciana, amb 1.000 immobles en cada cas; seguida de les Canàries, amb 600 habitatges, Múrcia, amb 180 i finalment Balears, amb 45 unitats.

Dins l'oferta a Catalunya, Bankia ven més de 200 habitatges a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida, mentre que a Tarragona ofereix un total de 345 propietats.

Quant a la comunitat Valenciana, més de la meitat dels pisos rebaixats, 600, són a la província de València, molt per sobre d'Alacant i Castelló, on se'n venen 200 en cada cas.

En el cas de les Canàries, a la província de Las Palmas s'ofereixen més de 390 immobles i a la de Tenerife, 200 immobles.

La pàgina 7www.haya.es ofereix informació de tots els habitatges, locals, naus, oficines i solars de la campanya, amb fotos, dades sobre la seva ubicació, metres quadrats, preu, etc.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También