Bankia treu a la venda 345 habitatges a Tarragona amb descomptes de fins al 40%

El Camp i l'Ebre agrupen la major part de propietats que també compten amb condicions preferents de finançament

19 mayo 2017 19:36 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Bankia ha posat a la venda fins a finals de maig més de 2.600 habitatges a Catalunya, la Comunitat Valenciana, Canàries, Múrcia i les Balears, amb descomptes que arriben al 40 % i condicions preferents de finançament, segons ha informat avui l'entitat.

Es tracta d'immobles de segona mà principalment en grans capitals i ciutats dormitori, si bé Bankia oferta també propietats a petites localitats, tant urbanes com de costa.

La major part de la campanya comercial se centra a Catalunya i la Comunitat Valenciana, amb 1.000 immobles en cada cas; seguida de les Canàries, amb 600 habitatges, Múrcia, amb 180 i finalment Balears, amb 45 unitats.

Dins l'oferta a Catalunya, Bankia ven més de 200 habitatges a les províncies de Barcelona, Girona i Lleida, mentre que a Tarragona ofereix un total de 345 propietats.

Quant a la comunitat Valenciana, més de la meitat dels pisos rebaixats, 600, són a la província de València, molt per sobre d'Alacant i Castelló, on se'n venen 200 en cada cas.

En el cas de les Canàries, a la província de Las Palmas s'ofereixen més de 390 immobles i a la de Tenerife, 200 immobles.

La pàgina 7www.haya.es ofereix informació de tots els habitatges, locals, naus, oficines i solars de la campanya, amb fotos, dades sobre la seva ubicació, metres quadrats, preu, etc.

Comentarios
Multimedia Diari