Barajas decreta alarma general per avís de bomba i desvia a una pista remota un avió que anava a Riad

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha demanat cautela i ha dit que l'avió s'ha evacuat amb normalitat

19 mayo 2017 20:22 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas ha decretat aquest dijous l'alarma general després de rebre una comunicació del comandant d'un vol de Saudian Arabian Airlines, que havia de sortir cap a Riad a les 10.30, informant d'una amenaça a bord.

Unes hores més tard, la ministra de Foment en funcions, Ana Pastor, ha informat que la situació ja s'havia calmat una mica i era de "normalitat". Tot i així, s'ha traslladat a l'aeroport per a parlar amb els responsables d'AENA i de les Forces de Seguretat de l'Estat.

Segons ha informat Aena, es tractava del vol Madrid-Riad SVA226. Al lloc s'han desplaçat els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat. Fonts de la investigació han assegurat a Europa Press que es tractava d'una amenaça de bomba i que l'avió s'ha desviat a una pista remota i s'han desplaçat al lloc experts en desactivació d'explosius de la Guàrdia Civil.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha demanat cautela i ha dit que l'avió s'ha evacuat amb normalitat. Pel que sembla, s'ha trobat un paper a l'avió amb l'amenaça de bomba.

 

Comentarios
Multimedia Diari