Bayer confia que la planta de Tarragona de Covestro segueixi tenint un paper important

Covestro es va escindir de Bayer el setembre passat si bé la multinacional farmacèutica alemanya en controla el 69% del capital

19 mayo 2017 20:05 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conseller delegat de Bayer per a Espanya i Portugal, Rainer Krause, s'ha mostrat avui convençut que la planta de Covestro (l'antiga Bayer MaterialScience) a Tarragona "pot tenir una utilitat important" entre les fàbriques de Covestro al món.

En roda de premsa, Krause s'ha referit així a la planta de Covestro a Tarragona, que ha anunciat que deixarà de produir MDI (una primera matèria del poliuretà) a final de l'any 2017, un cessament de la producció que pot afectar unes 120 persones.

Krause ha aclarit que Covestro es va escindir de Bayer el setembre passat, per això ja és una companyia independent, si bé la multinacional farmacèutica alemanya en controla el 69% del capital.

En aquest sentit, Krause s'ha limitat a recordar que hi ha contactes entre la filial espanyola de Covestro i la casa matriu per abordar el futur de la planta de Tarragona, que en principi se centrarà en les operacions dels sistemes de poliuretà i en un centre logístic d'àcid clorhídric.

En anunciar el cessament de la producció d'MDI el 2017, el responsable de la unitat de negoci de Poliuretans de Covestro, Joachim Wolff, va assenyalar que el nou centre logístic d'àcid clorhídric per a Espanya suposaria "noves oportunitats de desenvolupament per al parc químic".

Comentarios
Multimedia Diari