Braseria Passadís, la calçotada de proximitat al cor de la ciutat

19 mayo 2017 23:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En aquesta época qualsevol dia de la setmana és bo per gaudir d'una calçotada, i al centre de la ciutat de Tarragona, això és possible a Braseria Passadís, on el client la pot degustar de forma distesa i en un ambient més que propici, puix que conjuga gastronomia i tradició.

A Braseria Passadís es pot viure i assaborir de la manera més directa tot allò que aporta una calçotada elaborada amb productes de qualitat i de proximitat.

Els calçots acabats de collir i cuits, a foc viu, a la barbacoa de la terrassa. Acompanyats de carns de qualitat, pa de pagès i vi del país. Tot junt dóna com a resultat un bon àpat tan propi de la temporada hivernal.

Parlar de la calçotada de Passadís no és cap novetat, atès que fa ja anys que l'ofereix, però sí que és una descoberta per a moltes persones que la tasten per primera vegada, atenent el renom que ha assolit la braseria.

Al preu de 29,90 euros  (IVA NO INCLÒS), els calçots van acompanyats de botifarra, llonganissa de Valls, xai a la brasa amb patates i carxofes, la crema catalana de rigor, carquinyolis artesans amb moscatell, vins del país, un brindis amb cava brut, cafè i xupito; en definitiva, la calçotada més completa, en un marc evocador de la ruralia i del passat de la pagesia, dignificada en la museïtzació de tantíssims elements i estris propis del camp.

Tot i això, l'ampli ventall gastronòmic del Passadís, al marge de les calçotades, continua sent cada dia una oferta a tenir molt en compte, i la direcció de l'establiment manté diàriament unes ofertes del tot interessants.

En el pla més econòmic hi ha un plat a triar del menú del dia, amb postres i beguda, per 6,95 euros; el menú del dia inclou primers i segons plats, amb postre i beguda, per 10 euros, i un menú Passadís a 12,50 euros.

Per altra banda, hi ha el menú setmanal, de migdia i de nit, a la carta, on hi ha molt per triar i tot bo. En primers plats, amanides tan suggerents com la de pernil d'ànec, mesclum, figues, panses, pipes i vinagreta de nous; carpaccio de bacallà amb oli i paté d'oliva i confitura de tomàquet o graellada de verdures, per citar-ne alguns. De segons, assortiment d'arrossos, siguin de marisc, negre, caldós o de muntanya; llosa amb xurrasco a la brasa, peix i carns, entre d'altres, postres casolans, aigua i vi, tot plegat per 16,40 euros.

 

Comentarios
Multimedia Diari