Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CBRE gestionarà el centre comercial Parc Central a Tarragona

El centre compta amb 110 locals, entre els que destaquen Grup Inditex, H&M, Mango o Yelmo Cineplex i també una variada oferta de restauració

ACN

Whatsapp
Foto: Lluís Milián

Foto: Lluís Milián

La gestora de serveis immobiliaris CBRE gestionarà el centre comercial Parc Central a Tarragona. El centre, inaugurat al maig de 1997, compta amb 31.783,15 metres quadrats de superfície bruta de lloguer i amb 110 locals entre els quals destaquen Grup Inditex, H & M, Mango, Yelmo Cineplex així com una variada oferta de restauració. Compta a més amb 1.000 places d'aparcament i un hipermercat Eroski. D'aquesta manera, Parc Central es converteix en el quart centre comercial gestionat per CBRE a Catalunya.

Amb aquest nou client, la cartera en la gestió de centres comercials de CBRE a l'Estat arriba 1,29 milions de metres quadrats de superfície bruta de lloguer repartits en 27 actius, consolidant la seva posició com a primera gestora independent de l'Estat i líder en aquest sector, segons ha apuntat la companyia.

Destaquen en el seu catàleg de gestió el centre comercial més gran de l'Estat, Port Venècia a Saragossa amb 206.000 m2 de superfície bruta de lloguer, i altres centres tan emblemàtics com Diagonal Mar a Barcelona o La Vaguada a Madrid.

Amb seu central a Los Angeles, CBRE compta amb més de 37.000 professionals en més de 300 oficines a tot el món.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También