Más de Noticias

CDC aposta per la llista unitària perquè el resultat s'entengui a l'exterior

Turull afirma que si a part de la independència hi ha "molts més punts" el procés pot quedar "molt aigualit"

ACN

Whatsapp
El portaveu de CiU, Jordi Turull. Foto: ACN

El portaveu de CiU, Jordi Turull. Foto: ACN

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha refermat aquest dilluns l'opció d'una llista única com a millor fórmula perquè la comunitat internacional entengui de forma "clara i nítida" el resultat d'unes eleccions plebiscitàries a Catalunya. Turull ha afegit, a més, que "si anem amb molts més punts" la comunitat internacional podria dubtar si el resultat és per la independència o per algun altre factor i tot quedaria "molt aigualit", segons ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio . Per la seva part la portaveu de CDC, Mercè Conesa, ha qualificat d'"agosarat" posar data a les eleccions en referència a la suggerència d'ERC, de convocar-les pel proper 8 de març.

Turull s'ha mostrat convençut que es pot arribar a un acord amb les altres forces sobiranistes i ha considerat un detall secundari la data de les eleccions, en referència al 8 de març, tal com ha suggerit ERC.

Sobre aquest punt també s'ha referit la portaveu de Convergència, Mercè Conesa, en una entrevista a Rac 1. Segons Conesa, és "agosarat" posar data perquè aquesta és una competència que correspon al president de la Generalitat

Temas

Comentarios

Lea También