Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CDC titlla de 'tramposos' els PGE pel Camp i l'Ebre i diu que el PP 'ni s'ha molestat a fer-los electoralistes'

Bel acusa Fernández de 'frívol' i afirma que l'Estat ha deixat de recaptar 5 milions pels beneficis fiscals dels Jocs Mediterranis i no entre 22 i 27

ACN

Whatsapp
El senador Ferran Bel mostrant un document dels PGE amb les partides pel Corredor del Mediterrani. FOTO: ACN

El senador Ferran Bel mostrant un document dels PGE amb les partides pel Corredor del Mediterrani. FOTO: ACN

Els senadors tarragonins de CDC creuen que els PGE pel 2016 a la demarcació són "tramposos" i "nefastos". "Són un reflex del menyspreu del PP, ja que no s'han molestat ni a fer uns pressupostos electoralistes", ha criticat Ferran Bel. CDC ha denunciat que aquest 2015 només s'acabaran executant 115 dels 258 MEUR pressupostats pel Corredor Mediterrani i que la diferència s'ha incorporat als PGE pel 2016. A més, Bel ha acusat el popular Alejandro Fernández de "frívol" per dir que l'Estat aporta entre 22 i 27 MEUR en beneficis fiscals pels Jocs Mediterranis. Segons Bel, si hi ha 11 MEUR en patrocinis privats, l'Estat només en deixa de recaptar 5, ja que la bonificació oscil·la entre el 35 i el 45%.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También