CaixaBank, escollit 'Best Bank in Spain' 2015 per Euromoney

El guardó ha valorat el lideratge de CaixaBank i la seva estratègia de creixement, així com la seva solvència, solidesa, innovació tecnològica, qualitat de servei i manteniment del seu compromís social.

19 mayo 2017 22:22 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank, líder del mercat espanyol per quota de negoci, ha estat escollit per la publicació Euromoney ‘Best Bank in Spain’ 2015 (Millor Banc d’Espanya). Aquesta és la tercera vegada que CaixaBank aconsegueix aquest reconeixement, després de guanyar aquest premi l’any 2012 i 2013. Euromoney ha valorat el lideratge de CaixaBank al mercat espanyol, la seva prudent gestió financera i la seva estratègia de creixement rentable gràcies a la capacitat tecnològica i d’innovació.

El premi es va lliurar ahir a la nit en una gala celebrada a Londres amb representants de les principals entitats financeres de tot el món. Euromoney Magazine va destacar el paper de CaixaBank pel que fa a la consolidació del mercat espanyol a través de les integracions. L’última operació va ser la compra del negoci de banca minorista, gestió de patrimonis i banca corporativa de Barclays a Espanya, que es va dur a terme durant el primer semestre d’aquest any. La publicació britànica també va reconèixer la solvència del banc, que es situa entre els 10 millors de l’Eurozona, amb un CET1 de 12,1% al març de 2015.

CaixaBank compta actualment amb 14 milions de clients (600.000 més que al desembre de l’any passat), 5.400 oficines, i uns actius de 356.000 milions d’euros. El president de CaixaBank, Isidre Fainé, considera que “aquest guardó suposa un nou estímul per continuar treballant amb prudència, sentit d’anticipació, professionalitat i responsabilitat per oferir el millor servei als nostres clients, els quals, gràcies a la seva confiança, ens han fet mereixedors d’aquest premi”.

Per la seva part, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha assenyalat que “CaixaBank està aprofitant la seva gran capacitat d’innovació per mantenir el seu lideratge al mercat espanyol, avançant en el procés de digitalització de la banca i oferint un servei que combina la multicanalitat amb la mobilitat i la implantació de noves eines comercials i de gestió”. Innovació i tecnologia per millorar la qualitat del servei Euromoney Magazine va destacar també la tasca de CaixaBank en innovació i tecnologia per millorar la qualitat de servei. Prova d’això és que l’entitat va guanyar també l’any 2013 i 2014 el premi a ‘Millor banc del món en Innovació Tecnològica’ de la mateixa publicació britànica. CaixaBank entén la innovació com un mitjà per proporcionar el millor servei de qualitat als clients i manté una aposta decidida per a la seva contínua millora. Aquesta innovació tecnològica, juntament amb la prudència financera, han demostrat ser factors diferenciadors clars i d’èxit al sector per assegurar una posició de lideratge.

Tot això, sense oblidar els valors fundacionals i el fort compromís social de CaixaBank, que comparteix amb el seu accionista majoritari, la Fundació Bancària “la Caixa”, la primera fundació d’Europa i tercera del món, amb un pressupost anual de 500 milions d’euros. Els Premis a l’Excel·lència de la revista Euromoney (Euromoney Awards for Excellence) són dels reconeixements més prestigiosos del sector financer. Com a Best Bank (‘Millor Banc’), Euromoney premia a aquelles institucions del sector financer que demostren “lideratge, innovació i impuls dins els mercats en què destaquen”.

 

La revista Euromoney és una publicació econòmica financera amb seu a Londres molt influent als mercats de capitals. Fundada l’any 1969, és reconeguda mundialment com una publicació especialitzada en notícies de banca internacional i financera. Compta amb més de 145.000 lectors, entre els quals trobem professionals de les finances, dels negocis i d’institucions governamentals de tot el món.

Comentarios
Multimedia Diari