Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CaixaBank llança l'app CaixaBank Pay per pagar amb el mòbil

Pròximament incorporarà prestacions avançades de pagament per mòbil com el pagament per a 'm-commerce', és a dir, comerç a través del mòbil

Europa Press

Whatsapp

CaixaBank ha llançat l'app CaixaBank Pay per poder pagar amb mòbils de qualsevol operador que disposin de tecnologia de pagament sense contacte NFC i sistema operatiu Android, ha informat l'entitat financera en un comunicat.

La mateixa entitat estima que més del 70% dels seus clients de banca mòbil són potencials usuaris, i l'aplicació els permetrà descarregar les seves targetes Visa de CaixaBank i utilitzar el telèfon com si fos una targeta 'contactless' per fer compres en qualsevol establiment amb datàfon adaptat.

Actualment, més del 70% dels comerços a Espanya operen amb tecnologia NFC, fet que suposa un parc de 600.000 datàfons, i l'aplicació podrà usar-se també en caixers adaptats a 'contactless'.

Està basada en la tecnologia Host Card Emulation (HCE), que fa possible descarregar targetes financeres amb el mòbil de manera segura, i així CaixaBank facilita que qualsevol client amb targetes Visa de l'entitat i telèfon Android pugui pagar amb el seu mòbil.

A més de permetre efectuar pagaments, CaixaBank Pay ofereix consulta de moviments i gestió de les compres realitzades, de manera que es pot conèixer el crèdit disponible i els últims moviments registrats en les targetes; pròximament incorporarà prestacions avançades de pagament per mòbil com el pagament per a 'm-commerce', és a dir, comerç a través del mòbil.

ENTITAT LÍDER

CaixaBank és l'entitat financera líder en banca mòbil i banca electrònica a Espanya, amb 2,6 milions de clients que operen de manera habitual amb Línia Oberta Mòbil, i registra mensualment més de 160 milions d'operacions via mòbil, el 36% de les quals impliquen moviments de fons.

Alhora, és la primera entitat espanyola en banca electrònica, amb més de 14 milions de targetes emeses de totes les modalitats, al voltant de 10.000 caixers --la xarxa més gran del país--, i un volum de facturació en compres i disposicions d'efectiu amb targeta de més de 50.000 milions d'euros en els últims 12 mesos.

També ha estat la primera a apostar pel pagament NFC a Espanya i la primera a iniciar el desplegament de la tecnologia 'contactless' per a particulars i comerços.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También