CaixaBank reforça la seva posició entre els bancs més sostenibles del món, segons el Dow Jones Sustainability Index

L'entitat obté 83 punts i se situa entre els millors bancs en responsabilitat corporativa a nivell global

19 mayo 2017 21:51 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

CaixaBank ha aconseguit una puntuació de 83 punts al Dow Jones Sustainability Index (DJSI), el primer indicador mundial de l'actuació de les empreses en termes de sostenibilitat. Aquest resultat és un punt superior a l' obtingut en la revisió de l'any anterior de l'índex i està cinc punts per damunt del mínim necessari per formar part del DJSI a nivell global.

D'aquesta manera, l'entitat, presidida per Isidre Fainé i de la qual n’és conseller delegat Gonzalo Gortázar, reforça la seva posició entre els bancs més destacats del món en matèria de responsabilitat corporativa. El 2015, els analistes del DJSI han inclòs un total de 27 bancs en l'índex mundial, dels quals 12 són europeus.

Per matèries, CaixaBank ha rebut la màxima puntuació (100 punts sobre 100 possibles) en les àrees d'estabilitat financera i lluita contra el blanqueig de capitals. Així mateix, s'ha situat entre els líders mundials, amb un resultat superior als 90 punts, en gestió de la marca, codi ètic i codi intern de conducta, gestió de riscos, política mediambiental i actuacions per afavorir la inclusió financera.

Sobre el Dow Jones Sustainability Index

El DJSI és un índex mundial que valora les bones pràctiques de les empreses sota criteris socials, mediambientals i de govern corporatiu, i selecciona les companyies més excel• lents per la seva estratègia de creixement sostenible.

Creat l'any 1999, el DJSI és un dels índexs fonamentals per a aquells inversors que tenen en compte els criteris de sostenibilitat en la composició i gestió de les seves carteres d'inversió. Al voltant de 3.400 empreses de tot el món van ser convidades a participar en l'avaluació, però només 317 d’elles han passat a formar part del Dow Jones Sustainability World.

Els resultats del DJSI 2015 es poden consultar des d'avui en la pàgina web oficial (http://www.sustainability-indices.com).

Comentarios
Multimedia Diari