Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Canvis als horaris de Regionals i Rodalies per les obres del Corredor Mediterrani

A partir del proper 1 d'agost

Redacció

Whatsapp
Foto: Lluís Milián

Foto: Lluís Milián

A partir del proper 1 d’agost, l’execució d’obres d’adaptació de la infraestructura ferroviària a l’ample estàndard a diversos trams del Corredor Mediterrani comporta la modificació dels horaris de tres trens de la línia R16 de Rodalies de Catalunya, que fan el recorregut Barcelona-Tarragona-Tortosa i un tren de la línia RT2 L’Hospitalet de l’Infant – L’Arboç.

Els treballs consisteixen en la renovació de la via, substitució de travesses, muntatge de nous aparells de via i l’adequació de la catenària i les instal·lacions de seguretat que formen part de les obres que està impulsant el Ministeri de Foment per a la posada en servei del Corredor Mediterrani.

Amb la finalitat de poder compatibilitzar els treballs amb el servei ferroviari, s’ha fet necessària la implantació de limitacions temporals de velocitat i ajustaments dels temps de viatge de determinats trens durant el seu termini d'execució per tal de garantir la seguretat, tant de les obres, com de la circulació ferroviària.

Així, la programació establerta ha permès mantenir l’oferta actual de trens Regionals que enllacen Barcelona amb Tortosa. D’aquesta manera només es produeixen lleus modificacions en 4 trens, 3 de la R16 i 1 de l’RT2.

Aquest quatre trens són:

Tota la informació sobre horaris i serveis es pot trobar a rodaliesdecatalunya.cat, al telèfon d’informació 900 41 00 41 i a la nova App de Rodalies de Catalunya. Adif també ofereix informació sobre aquestes modificacions al web www.adif.es.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También