Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cap de setmana d'estrenes castelleres

Els Castellers de Vilafranca estrenen l'inèdit 10 de 7, i els de Sant Pere i Sant Pau completen a Tarragona el primer 2 de 7 de l'any i el més matiner de la seva història

Josep Ardila

Whatsapp
7 de 7 dels Xiquets de Tarragona a la seva diada d\'inici de temporada aquest diumenge. Foto: J.Ardila

7 de 7 dels Xiquets de Tarragona a la seva diada d\'inici de temporada aquest diumenge. Foto: J.Ardila

La temporada castellera es comença a animar. Les colles, poc a poc comencen a portar a plaça algunes de les seves millors construccions, tenint en compte que tot just ha començat el curs casteller.

Un bon exemple són els Castellers de Vilafranca, que a la diada del Dia del Graller d’aquest diumenge van descarregar un castell inèdit: el 10 de 7, una estructura que mai s’havia fet fins ara. L’actuació, que va ser en solitari, també va veure el 3 de 8, el 4 de 8 i el primer 2 de 8 folrat de la temporada.

Un castell, aquest darrer, que també van descarregar aquest diumenge els Minyons de Terrassa a l’Hospitalet de Llobregat, en una diada on també van tornar a descarregar el pilar de 6, el tercer de la temporada. També van completar el 3 i el 4 de 8, en una diada on van actuar amb la colla local, els de Molins de Rei i els Castellers de Viladecans.

Estrenes a Tarragona

Una altra de les estrenes destacades del cap de setmana es va viure aquest diumenge a Tarragona, a la diada d’inici de temporada dels Xiquets. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van sorprendre en descarregar el 2 de 7, e l primer de l’any i més matiner del seu historial. Un castell que fins fa poc era el seu sostre, i que ara són capaços de portar a plaça tot just començat l’any. També van completar el 3 de 7, el 4 de 7 i l’intent del 4 de 7 amb l’agulla.

Els matalassers van completar una bona actuació amb el 2 de 7, el 7 de 7 i el 5 de 7. La Colla Vella, per la seva banda, va signar els millors castells de la diada, completant el 3 i el 4 de 8 i el 2 de 7. Finalment, els Xiquets de Reus també van completar estructures de set pisos, amb el 4 de 7, el 5 de 7 i el 3 de 7.

L’actuació va començar amb la descoberta d’una placa a la plaça del Rei per commemorar que els Xiquets de Tarragona hi van descarregar un castell de 9.

Castells de 7 a Cornudella

La Jove de Tarragona va actuar dissabte a Cornudella, on van descarregar castells de 7. Van obrir amb el 3 de 7, per després completar el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla. Una diada per seguir rodant castells i provant castellers. Els Brivalls també van fer una bona diada amb castells de sis.

També aquest cap de setmana, els Nens del Vendrell van completar el 4 de 8 a Barcelona.

RESULTATS

Cornudella

B. Cornudella: 3d6a, 5d6, 4d6a

J. Tarragona: 3d7, 5d7, 4d7a

Tarragona

X. Reus: id4d7, 4d7, 5d7, 3d7

C. Vella: 2d7, 3d8, 4d8

C. SP i SP: 3d7, 2d7, i4d7a, 4d7

X. Tarragona: 2d7, 7d7, 5d7

Vilafranca

C. Vilafranca: 3d8, 10d7, 2d8f, 4d8, pd6

Barcelona

N. Vendrell: 2d7, 4d8, 5d7

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También