Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Castells de 9 vermells i rosats

La Colla Vella completa el 3 de 9 amb folre a Vilanova, estrenant una nova plaça de nou al municipi. La Joves descarrega també el 3 de 9 folrat a la diada de Sant Miquel a Lleida

Josep Ardila

Whatsapp
3 de 9 amb folre descarregat per la Colla Vella a Vilanova i la Geltrú. Foto: Pere Magrinyà

3 de 9 amb folre descarregat per la Colla Vella a Vilanova i la Geltrú. Foto: Pere Magrinyà

Les eleccions al Parlament de Catalunya han marcat el cap de setmana casteller, que ha estat menys intens, comparat amb les darreres setmanes.

Un cap de setmana que tot i tenir poca activitat castellera, ens deixa diverses actuacions destacades. Una d’elles es va celebrar dissabte a la tarda a Vilanova i la Geltrú, a la diada Albert Salvany, amb la Colla Vella, els Nens del Vendrell i la colla local, els Bordegassos de Vilanova. Els vallencs van fer l’actuació més destacada, descarregant el 3 de 9 amb folre. Era, a més, el primer castell de 9 que veia la plaça de les Cols de Vilanova, convertint-la en nova plaça de nou, la tercera ja del municipi.

Els rosats també van descarregar el 4 de 8 amb el pilar, el 2 de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

Al seu costat, els Nens del Vendrell van tornar a completar una molta bona actuació amb la tripleta de vuit i el pilar de 7 amb folre. D’entrada, els de Kevin Prados van descarregar el 3 de 8, per després completar el 2 de 8 folrat a la segona ronda. Amb el 4 de 8 van tancar les tres rondes de castells, i encara hi van sumar un nou espadat de 7 folrat.

La colla local, els Bordegassos, no van poder ahir amb el 3 de 8, el seu principal objectiu, que van desmuntar en dues ocasions. Sí que van descarregar el 5 de 7 i el 7 de 7.

Castell de 9 a Lleida

L’altre castell de nou del cap de setmana es va veure ahir a Lleida, de la mà de la Colla Joves Xiquets de Valls. Els de Jaume Galofré van actuar amb la colla local, els Castellers de Lleida, i els Capgrossos de Mataró. Els vallencs van triar el 3 de 9 folrat com a castell de sortida, que van descarregar amb total comoditat.

A la segona ronda van descarregar també amb molta solvència el 2 de 8 amb folre, i van tancar la diada sumant el 4 de 8. Els Capgrossos van completar la tripleta de vuit a la plaça de la Paeria. De sortida van descarregar el 4 de 8, per després descarregar el 2 de 8 amb folre. Van tancar l’actuació el 3 de 8, i encara hi van sumar l’espadat de sis a la ronda de pilars.

Els Castellers de Lleida van obrir la diada de la seva festa major amb el 7 de 7. A la segona ronda van completar el 4 de 7 amb l’agulla, i van tancar la diada amb el 5 de 7.

Més enllà de les colles de les comarques de Tarragona, del cap de setmana destaca el 2 de 7 carregat pels Castellers de Cornellà, després de deu anys sense portar-lo a plaça.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También