Castillo (PSC) afirma que l'impuls de les energies renovables permetria crear 2.000 nous llocs de treball

El candidat per Tarragona lamenta que la llista de "Junts pel Mas" continuï sense tenir propostes per a la gent més enllà de la independència

19 mayo 2017 21:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat del PSC per Tarragona el 27-S, Carles Castillo, afirma que l'impuls dels sectors emergents de l'economia verda com ara l'energia eòlica, els vehicles elèctrics, la depuració de l'aigua i dels residus i la investigació es podrien crear més de 2.000 nous llocs de treball a la demarcació. Des del mercat de Bonavista, el cap de llista ha afirmat aquest diumenge que la transició ecològica hauria de preveure també el tancament de les nuclears, donant una sortida als centenars de treballadors que ocupa el sector. Castillo ha reivindicat que el PSC és l'únic que té propostes pel territori i ha afirmat estar "sorprès" amb "la gent de la llista de Junts pel Mas, que només parla d'independència".

 

El cap de llista dels socialistes ha escollit el concorregut mercat del barri de Bonavista de Tarragona, "una de les zones amb més atur de la ciutat", per presentar la seva proposta de transició cap a l'economia verda, un àmbit estratègic en el qual "el govern d'Artur Mas no ha fet res". Carles Castillo ha afirmat que amb el desenvolupament de sectors emergents com ara l'energia eòlica o solar, els vehicles elèctrics, la depuració d'aigua i de residus i la investigació del conjunt del sector es podrien generar més de 2.000 llocs de treball al Camp i l'Ebre, i més de 25.000 en el conjunt del país.

 

Castillo ha reivindicat que la lluita contra el canvi climàtic i la creació d'ocupació són prioritàries per al PSC, i ha subratllat que el canvi de model que planteja permetrà "cuidar del planeta" i, alhora, generar nous llocs de treball enmig d'un context de crisi econòmica. En aquesta línia, el cap de llista del PSC ha afirmat que el "pla de xoc" per canviar l'economia també hauria d'incloure el tancament de les centrals nuclears, garantint una sortida als centenars de treballadors que ocupa el sector.

 

Castillo reclama a Junts pel Sí que no parli només d'independència

D'altra banda, Carles Castillo ha afirmat estar "sorprès" amb la llista de "Junts pel Mas" perquè segueixen sense tenir propostes, més enllà de defensar la independència. "Els hi diria que, a partir del dia 28, mirin a la cara a les persones que no tenen treball i els diguin que la independència és la solució a tots els seus problemes", ha afirmat interpel·lant a Junts pel Sí. Castillo ha demanat serietat i plantejar propostes "realistes i possibilistes", i ha reivindicat que els socialistes són "els únics" que tenen propostes per a la creació d'ocupació.

Comentarios
Multimedia Diari