Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Castillo defensa el PSC com el "vot útil"

El candidat per Tarragona s'erigeix com l'únic garant d'haver fet "propostes en positiu" per la demarcació

ACN

Whatsapp
Foto: DT

Foto: DT

El candidat del PSC per Tarragona, Carles Castillo, ha tancat la campanya electoral fent una darrera crida al "vot útil" pels socialistes per aturar les "retallades de Mas". Castillo s'ha erigit com l'únic garant d'haver presentat "propostes en positiu" per a la demarcació com és un pla de xoc per reduir llistes d'espera als hospitals o ajudes directes pels aturats, entre altres. "El nostre compromís és total i inequívoc amb Tarragona. Al marge del nombre de diputats que obtinguem diumenge ens deixarem la pell durant la propera legislatura defensant els interessos de les comarques tarragonines al Parlament", ha assegurat Castillo.

El candidat socialista també ha denunciat "l'escatologia de la candidatura de Junts pel Mas per Tarragona que s'ha passat la campanya cridant 'independència, independència' indistintament, ja sigui si se'ls preguntava per les infraestructures, pels Jocs Mediterranis o pel projecte de BCN World". "Tret d'això han estat incapaços de concretar ni una sola idea o proposta concreta per Tarragona, ni una sola, el que esdevé un insult per als 800.000 habitants de la nostra demarcació", ha afegit Castillo.

En una darrera crida, Castillo ha demanat el vot dels ciutadans progressistes. "No podem diversificar el vot en opcions minoritàries que després faran seguidisme d'Artur Mas. El vot al PSC és el vot útil per posar fi a les retallades socials que tant mal estan fent a peu de carrer", ha assegurat. També ha demanat el vot dels antic electors moderats de CiU que no estiguin pels "salts al buit" que defensa Artur Mas.

Finalment, el candidat socialista també ha demanat el vot "de tots aquells que s'estimen Tarragona". "Mentre en el conjunt del país cada català rep, de mitjana, 209 euros dels pressupostos de la Generalitat en el cas dels tarragonins i tarragonines aquesta xifra davalla fins als 76 euros per habitant, el que ens situa a la cua del país en inversions. Els tarragonins no ens mereixem aquest menyspreu! Som el 9% de la població de Catalunya, representem l'11% del PIB nacional i tan sols rebem el 6% de les inversions. Això és intolerable!", ha conclòs.

Temas

  • ELECCIONS 27-S

Comentarios

Lea También