Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CatalunyaCaixa guanya 122,8 milions d'euros el 2014, un 75,5% menys que l'any anterior

La venda d'una cartera de crèdits tòxics a Blackstone ajuda a rebaixar la taxa de morositat a Catalunya fins al 12,3%

ACN

Whatsapp
Foto: ACN

Foto: ACN

CatalunyaCaixa va tancar el 2014 amb uns guanys de 122,8 milions d'euros, un 75,5% menys que l'any anterior. El 2013 va aconseguir abandonar les pèrdues i va obtenir 502,4 milions gràcies a les operacions extraordinàries. Sense tenir en compte aquest tipus d'operacions, el benefici abans de dotacions va ser el 2014 de 129,5 milions d'euros, un 3,2% més que el del 2013. L'acord de venda d'una cartera de crèdits tòxics al juliol al grup inversor nord-americà Blackstone, pendent de materialitzar, juntament amb altres mesures i la millora de l'entorn econòmic han permès rebaixar la morositat de crèdit de l'entitat a Catalunya fins al 12,3%, segons informa l'entitat a través d'un comunicat.

Aquests són els últims resultats anuals de CatalunyaCaixa abans que es faci efectiva la compra per part del BBVA a l'abril.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También