Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cel ennuvolat amb possibilitat de pluja a la tarda

Temperatures màximes semblants al litoral i prelitoral central i sud i lleugerament més altes a la resta del país.

Raquel Sans

Whatsapp
Foto: Meteocat

Foto: Meteocat

Cel entre mig i molt ennuvolat fins a migdia i novament a partir del vespre a la meitat sud per la presència de núvols baixos. A la resta del país el cel estarà poc ennuvolat en general, si bé a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran puntualment el cel molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu i al nord de la depressió Central. A més, a partir del vespre augmentarà la nuvolositat a l'oest del país i a la nit quedarà mig ennuvolat en aquest sector.

Pluja

A la tarda s'esperen ruixats dispersos d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu i Prepirineu, i en són probables d'aïllats al nord de la depressió Central, a la serralada transversal i al Port. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatures

Màximes semblants al litoral i prelitoral central i sud i lleugerament més altes a la resta del país. Ambient xafogós; arribaran a valors d'entre 27 i 32 ºC al litoral i Pirineu, i entre 31 i 36 ºC a la resta.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También