Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cel ennuvolat amb possibilitat de pluja a la tarda d'aquest divendres

Cel entre poc i mig ennuvolat a la meitat est, i entre mig i molt ennuvolat a la resta

Redacció

Whatsapp
Foto: Meteocat

Foto: Meteocat

Cel entre poc i mig ennuvolat a la meitat est, i entre mig i molt ennuvolat a la resta, puntualment cobert al vessant sud del Pirineu occidental. A banda, a la tarda creixeran nuvolades a zones de muntanya deixant el cel localment molt ennuvolat, i a partir de mitja tarda, n'arribaran d'altres pel terç oest. Al final del dia quedarà molt ennuvolat o cobert en general, amb núvols menys abundants a l'extrem nord-est.

Plujes

Se n'esperen d'intermitents al llarg de tot el dia al Pirineu i Prepirineu occidental, més freqüents durant la segona meitat del jorn. A partir de la tarda s'esperen al Pirineu i Prepirineu i a la resta del terç oest, més probables en aquest darrer sector a partir del vespre, i en són possibles a altres punts de muntanya. Al final del dia se n'esperen a la meitat oest. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment aniran acompanyades de tempesta a partir de la tarda i de calamarsa o pedra, i és possible que siguin fortes al terç oest i resta del Pirineu i Prepirineu. S'acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants, si bé localment seran molt abundants al vessant sud del Pirineu occidental.

Temperatures

Les màximes quedaran semblants al Pirineu i Prepirineu occidental, i pujaran lleugerament a la resta del país. Es mouran entre els 19 i 24 ºC al Pirineu, i entre els 26 i 31 ºC a la resta.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También