Cel serè i calor

Temperatures entre els 31 i els 36 graus a la demarcació

19 mayo 2017 22:14 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Al vessant nord del Pirineu i al quadrant nord-est estarà entre mig i molt ennuvolat. A la resta hi haurà el cel serè o poc ennuvolat. A la tarda a la meitat est i a punts del Pirineu i Prepirineu creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

S'esperen ruixats a la meitat est. A la tarda també se'n donaran al Pirineu i Prepirineu. Les precipitacions seran poc abundants d'intensitat entre feble i moderada, i acompanyades localment de tempesta i calamarsa. Puntualment les precipitacions seran fortes i deixaran acumulacions abundants.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes. Les màximes seran semblants i entre lleugerament i moderadament més baixes a interior del quadrant nord-est. Les temperatures mínimes oscil·laran entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 14 i 19 ºC a la resta del territori. Les màximes oscil·laran entre els 26 i 31 ºC al Pirineu, entre els 27 i 32 ºC al litoral i interior de quadrant nord-est, i entre els 31 i 36 ºC a la resta del territori., puntualment més altes a ponent.

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable i progressivament al llarg del matí s'imposarà el component sud d'intensitat entre feble i moderada. Tot i això al matí bufarà el mestral entre fluix i moderat amb cops forts ales Terres de l'Ebre. Independentment, bufarà tramuntana a l'Empordà entre fluixa i moderada amb cops forts.

 

Comentarios
Multimedia Diari