Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cel serè i calor

Temperatures entre els 31 i els 36 graus a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Al vessant nord del Pirineu i al quadrant nord-est estarà entre mig i molt ennuvolat. A la resta hi haurà el cel serè o poc ennuvolat. A la tarda a la meitat est i a punts del Pirineu i Prepirineu creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

S'esperen ruixats a la meitat est. A la tarda també se'n donaran al Pirineu i Prepirineu. Les precipitacions seran poc abundants d'intensitat entre feble i moderada, i acompanyades localment de tempesta i calamarsa. Puntualment les precipitacions seran fortes i deixaran acumulacions abundants.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes. Les màximes seran semblants i entre lleugerament i moderadament més baixes a interior del quadrant nord-est. Les temperatures mínimes oscil·laran entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 14 i 19 ºC a la resta del territori. Les màximes oscil·laran entre els 26 i 31 ºC al Pirineu, entre els 27 i 32 ºC al litoral i interior de quadrant nord-est, i entre els 31 i 36 ºC a la resta del territori., puntualment més altes a ponent.

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable i progressivament al llarg del matí s'imposarà el component sud d'intensitat entre feble i moderada. Tot i això al matí bufarà el mestral entre fluix i moderat amb cops forts ales Terres de l'Ebre. Independentment, bufarà tramuntana a l'Empordà entre fluixa i moderada amb cops forts.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También