Ciutadans recrea un xat fictici entre Sánchez, Torra, Iglesias, Puigdemont i Otegi

La formació taronja difondrà una sèrie de converses hipotètiques del candidat socialista amb "els seus socis de govern" a través de les xarxes socials

15 abril 2019 15:15 | Actualizado a 26 abril 2019 18:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cs ha penjat aquest dilluns a la tarda una pancarta a un edifici del carrer Goya de Madrid en la qual recrea una conversa fictícia a un xat d'un hipotètic Consell de Ministres d'un govern de Pedro Sánchez format per Pablo Iglesias, Quim Torra, Gabriel Rufián, Arnaldo Otegi i Carles Puigdemont. "Tancarem aquest grup", diu la pancarta, que afegeix "Vota Cs" i el hashtag #AnemAFer-losFora. A la conversa del xat, que es pot llegir a la lona que ocupa tota la façana d'un edifici de cinc plantes, Iglesias proposa fer una barbacoa al seu xalet. Sánchez diu que millor fer-la a Moncloa i Torra planteja decidir-ho en un referèndum. Rufián respon amb emoticones de llaços grocs. Otegi i Puigdemont rebutgen la invitació perquè un és "a TV3" i l'altre fora a la qual cosa Sánchez respon que si l'expresident de la Generalitat vol, el recull amb el 'Falcon', l'avió presidencial.

En un comunicat, Cs ha explicat que la lona emula una conversa de Sánchez amb "els seus socis de govern" i recrea "les concessions i la relació del govern de Pedro Sánchez" que, segons aquesta pancarta de Cs, podria acabar format per membres de JxCat, ERC, Bildu i Podem. Cs ha anunciat que aquesta conversa fictícia serà només la primera d'una sèrie que es podrà seguir a les xarxes socials amb el mateix hashtag de la pancarta.

No és la primera pancarta de Cs contra Sánchez. Van penjar-ne una a l'avinguda d'Amèrica que ironitzava sobre un fragment del llibre del president del govern espanyol i deia que Cs "sí que arreglaria Espanya". El partit taronja va haver de retirar-la per ordre de la Junta Electoral Provincial de Madrid després d'una denúncia del PSOE.

Comentarios
Multimedia Diari