Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Continua la inestabilitat

El dia comença amb precipitacions que començaran de matinada per les comarques de Tarragona. Seran puntualment fortes i aniran acompanyades localment de tempesta. Al llarg del dia s´estendran a altres punts del territori. A partir de mitja tarda les precipitacions minvaran

Redacció

Whatsapp
Foto: Meteocat

Foto: Meteocat

Cel entre molt ennuvolat i cobert en general, sobretot a la meitat sud. En canvi, a partir del vespre la nuvolositat minvarà d'oest a est. A més, hi haurà creixement de nuvolades a molt punts del territori.

S'espera precipitacions d'intensitat feble o moderada a qualsevol punt del país, si bé al matí seran de distribució molt irregular, i a la tarda extenses i puntualment fortes a la meitat sud del territori. A partir del vespre les precipitacions minvaran d'oest a est; s'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants en general, localment abundants a la meitat sud del territori; puntualment podran anar acompanyades de tempesta. Cota de neu: 2800 mts.

Temperatures màximes seran similars o lleugerament més baixes, i oscil·laran entre els 15 i 20 ºC al Pirineu (més baixes al vessant nord), i entre els 20 i 25 ºC a la resta del país.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También