Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Continuaran els núvols

Les temperatures amb prou feines arribaran als 30º a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel entre poc i mig ennuvolat a la meitat est, i entre mig i molt ennuvolat a la resta, puntualment cobert al vessant sud del Pirineu occidental. A banda, a la tarda creixeran nuvolades a zones de muntanya deixant el cel localment molt ennuvolat, i a partir del vespre, n'arribaran d'altres pel terç oest.

S'esperen pluges intermitents al llarg de tot el dia al Pirineu i Prepirineu occidental, més freqüents durant la segona meitat del jorn. A partir de la tarda s'esperen al Pirineu i Prepirineu i a la resta del terç oest, més probables en aquest darrer sector a partir del vespre, i en són possibles a altres punts de muntanya. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment aniran acompanyades de tempesta a partir de la tarda i de calamarsa o pedra, i és possible que siguin fortes al terç oest i resta del Pirineu i Prepirineu. S'acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants, si bé localment seran molt abundants al vessant sud del Pirineu occidental.

Les temperatures mínimes seran semblants o en lleu descens. Oscil·laran entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i a l'interior del quadrant nord-est, i entre els 18 i 23 ºC a la resta. Les màximes quedaran semblants al Pirineu i Prepirineu occidental, i pujaran lleugerament a la resta del país. Es mouran entre els 19 i 24 ºC al Pirineu, i entre els 26 i 31 ºC a la resta.

S'imposarà el vent de components sud i est entre fluix i moderat.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También