Continuaran els núvols

Les temperatures amb prou feines arribaran als 30º a la demarcació

19 mayo 2017 22:10 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel entre poc i mig ennuvolat a la meitat est, i entre mig i molt ennuvolat a la resta, puntualment cobert al vessant sud del Pirineu occidental. A banda, a la tarda creixeran nuvolades a zones de muntanya deixant el cel localment molt ennuvolat, i a partir del vespre, n'arribaran d'altres pel terç oest.

S'esperen pluges intermitents al llarg de tot el dia al Pirineu i Prepirineu occidental, més freqüents durant la segona meitat del jorn. A partir de la tarda s'esperen al Pirineu i Prepirineu i a la resta del terç oest, més probables en aquest darrer sector a partir del vespre, i en són possibles a altres punts de muntanya. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment aniran acompanyades de tempesta a partir de la tarda i de calamarsa o pedra, i és possible que siguin fortes al terç oest i resta del Pirineu i Prepirineu. S'acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants, si bé localment seran molt abundants al vessant sud del Pirineu occidental.

Les temperatures mínimes seran semblants o en lleu descens. Oscil·laran entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i a l'interior del quadrant nord-est, i entre els 18 i 23 ºC a la resta. Les màximes quedaran semblants al Pirineu i Prepirineu occidental, i pujaran lleugerament a la resta del país. Es mouran entre els 19 i 24 ºC al Pirineu, i entre els 26 i 31 ºC a la resta.

S'imposarà el vent de components sud i est entre fluix i moderat.

 

Comentarios
Multimedia Diari