Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denuncia abusos sexuals d´un religiós a la Vall d´Aran

El cas ja estaria prescrit

Agències

Whatsapp

Un home de 53 anys ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra un religiós de l’internat Joan March de La Salle a la Vall d’Aran per abusar-ne sexualment quan tenia deu anys, en un cas que amb tota probabilitat ja està prescrit.

L’exalumne va formalitzar la seva denúncia davant els Mossos d’Esquadra divendres passat, després d’anar a l’emissora RAC-1 a explicar públicament els abusos sexuals que un professor, germà de la congregació i que era uns deu o quinze anys més gran que ell, li va infligir quan tan sols tenia deu anys.

Una vegada acabada l’entrevista en aquesta ràdio, els Mossos van anar a l’emissora i es van oferir a portar la suposada víctima a comissaria perquè pogués denunciar el cas, a la qual cosa l’home va accedir.

En comissaria, els Mossos d’Esquadra van recollir tota la informació que els va facilitar l’exalumne i ara investiguen el cas per comprovar si el religiós ha pogut cometre més abusos els últims anys. Això no obstant, segons fonts de la investigació, el cas ja estaria prescrit, perquè han passat més de quaranta anys i la víctima ja ha excedit el termini previst en aquest tipus de delictes per denunciar abusos sexuals una vegada assolida la majoria d’edat, ja que depenent del supòsit el temps màxim és de quinze anys.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También