Denunciat per amenaces homòfobes a Internet

El detingut havia penjat fins a 31 vídeos i va seguir tot i que la xarxa social els anava eliminant per ser el seu contingut homòfob i violent

19 mayo 2017 18:17 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) va presentar una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra a un veí de Mataró acusat d’amenaçar en les xarxes socials amb perpetrar una massacre contra el col·lectiu LGTBI a Barcelona.

Segons un comunicat emès ahir, l’OCH va presentar aquesta denúncia després que l’home, que va gravar diversos vídeos i va tuitejar missatges en els quals amenaçava amb repetir la matança d’Orlando (Estats Units) contra el col·lectiu homosexual, fos posat en llibertat i publiqués un nou vídeo amenaçador.

«Ha tornat a fer un vídeo i ha dit que vindria a matar», va assegurar el president de l’entitat, Eugeni Rodríguez.

Rodríguez lamentà que el detingut «estigui solt després del que va fer» i afirmà que la seva posada en llibertat havia generat alarma en el col·lectiu, pel que posava en alerta a la policia catalana de la situació.

El detingut havia penjat fins a 31 vídeos i va seguir tot i que la xarxa social els anava eliminant per ser el seu contingut homòfob i violent.

En un dels vídeos, l’arrestat es referia al Circuit Festival, un dels majors festivals del món del col·lectiu LGTBI i que se celebra la primera quinzena d’agost a Barcelona. «Tretze dies per preparar-me», deia, com si insinués que s’estava preparant per cometre algun tipus d’atemptat com el que va colpejar Orlando.

Comentarios
Multimedia Diari