Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Desconvocada la vaga de Rodalies i Regionals prevista per aquest dijous

L'empresa i els sindicats han arribat a un acord sobre les condicions laborals

ACN

Whatsapp
Trens a l'estació de Tarragona. Foto: Lluís Milián

Trens a l'estació de Tarragona. Foto: Lluís Milián

Els serveis de Rodalies i Regionals de Renfe oferiran durant aquest dijous 29 d'octubre un servei habitual després que finalment s'ha desconvocat la vaga, segons ha informat la companyia ferroviària. La vaga s'havia convocat per UGT, CCOO, CGT i SF. Els sindicats van iniciar les aturades el passat 25 de setembre per protestar per les contratacions precàries, una reducció injustificada de las remuneracions i la manca de reposició de personal. La desconvocatòria de vaga per demà ha arribat després d'un acord entre sindicats i Renfe.

Els trens de rodalia de Barcelona, trens regionals, i trens de rodalia de Girona havien de prestar el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores, mentre que la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurava amb un servei del 72% i els serveis Avant, del 63%. Però finalment es prestarà el servei habitual arran de la desconvocatòria de vaga.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También