Detenen els integrants d'una organització criminal de robatori per l'anomenat mètode Teletubbie

La tècnica consisteix a abraçar a una persona al carrer i aprofitar per a sostreure-li diners i béns

19 mayo 2017 20:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dues dones que, segons la investigació, formen part d'una organització criminal especialitzada a robar pel mètode Teletubbie, consistent a abraçar a una persona al carrer i aprofitar per a sostreure-li diners i béns, han estat detingudes a Castell-Platja d'Aro.

Segons informa l'Ajuntament d'aquesta localitat de la Costa Brava, la detenció a càrrec d'agents de la Policia Local es va produir el passat 31 de gener gràcies a la col·laboració d'un testimoni.

Aquesta persona havia estat víctima d'un robatori d'aquest tipus uns dies abans al municipi barceloní d'Esplugues de Llobregat i, quan les dues dones van intentar abraçar-lo a Castell-Platja d'Aro, va reconèixer a una d'elles.

Després de desfer-se de les lladres, l'home les va seguir fins a observar que pujaven a un vehicle, del qual va apuntar la matrícula per posar la informació a disposició de la Policia Local.

Les dades es van introduir a la base de dades vinculada al sistema de càmeres de videovigilància del municipi i l'automòbil va ser localitzat i interceptat.

Els agents van identificar els quatre ocupants del vehicle, dos homes i dues dones, tots amb múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni.

Les dues dones tenien ordres de recerca i captura, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció, ja que totes dues acumulaven 73 antecedents policials.

La investigació policial apunta a que les presumptes lladres formen part d'una organització criminal que actua a Catalunya, especialment a la ciutat de Barcelona i altres d'àmbit turístic. 

 

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari