Más de Noticias

Detinguda Penelope Fillon, la dona del candidat a la Presidència de França François Fillon

François Fillon tenia previst assistir aquest dimecres al Saló d'Agricultura i ha anul·lat la seva assistència a l'últim moment

Europa Press

Whatsapp

Penelope Fillon, la dona del candidat a la Presidència dels Republicans, François Fillon, ha estat detinguda per ser interrogada en el marc de la investigació sobre la seva suposada ocupació fictícia en l'Assemblea Nacional, segons ha informat el grup mediàtic gal Mediapart.

"Penelope Fillon està detinguda. Escorcoll en curs. Font propera als Republicans", ha informat el periodista de Mediapart Michel Deléan, en un missatge publicat a la xarxa social Twitter. La legislació francesa inclou la figura de la detenció provisional per garantir l'interrogatori d'un acusat en el marc d'aquesta investigació i, després de la declaració, les autoritats poden mantenir o no l'arrest.

Fillon tenia previst assistir aquest dimecres al Saló d'Agricultura i ha anul·lat la seva assistència a l'últim moment. El seu equip ha informat que compareixerà al migdia en una roda de premsa en la qual estarà acompanyat per Alain Juppé, segons la premsa francesa.

Temas

  • PANORAMA

Comentarios

Lea También