Detinguda per conduir en contradirecció i provocar un accident a la C-66 a Girona

Els fets van tenir lloc el divendres, quan diversos veïns van trucar a la policia per alertar de la presència d'un vehicle contra direcció a la C-66, que va provocar un accident de trànsit amb tres vehicles implicats i sense ferits, després del qual es va donar a la fugida

19 mayo 2017 16:24 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 48 anys i veïna de Celrà (Girona) com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat vial, per conduir sota els efectes de l'alcohol i per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia, ha informat la policia catalana aquest diumenge en un comunicat.

Els fets van tenir lloc el divendres, quan diversos veïns van trucar a la policia per alertar de la presència d'un vehicle contra direcció a la C-66, que va provocar un accident de trànsit amb tres vehicles implicats i sense ferits, després del qual es va donar a la fugida.

Els agents van haver d'interceptar el vehicle amb el cotxe patrulla en una gasolinera i van intentar sotmetre a la conductora, que presentava símptomes d'embriaguesa, a les proves d'alcoholèmia pertinents, sense èxit.

Després de la negativa de participar en les proves, els Mossos van detenir la conductora per un delicte contra la seguretat viària, conduir sota els efectes de l'alcohol i per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

La detinguda va passar el divendres a disposició judicial davant el jutge d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que la va deixar en llibertat al no tenir antecedents.

Comentarios
Multimedia Diari