Más de Noticias

Detingut per haver matat els seus fills de 4 i 5 anys

La mare dels nens roman ingressada a una altra àrea del mateix hospital, ja que està molt afectada emocionalment i precisa de tractament psiquiàtric, doncs fins i tot va ser qui va descobrir un dels dos cadàvers

Europa Press

Whatsapp
Els nens havien nascut a Sevilla. Foto: Google Maps

Els nens havien nascut a Sevilla. Foto: Google Maps

Un ciutadà sevillà de 38 anys d'edat, identificat com a Juan Sergio O.G., ha estat detingut en Alemanya com a presumpte autor de la mort dels seus dos fills de 5 i 4 anys d'edat, respectivament, en aquest país.

D'aquesta manera, i segons publica 'Diario de Sevilla' en la seva edició d'aquest dijous, el presumpte autor dels fets roman detingut a Alemanya des de dissabte per la seva implicació en la mort dels seus dos fills menors d'edat, que van néixer a Sevilla.

Així, el presumpte parricida, que va intentar autolesionar-se després de cometre suposadament els dos crims, es troba hospitalitzat sota custòdia de la Policia a l'àrea de salut mental d'un centre sanitari alemany.

L'exdona del detingut, de 34 anys i nacionalitat russa, roman ingressada a una altra àrea del mateix hospital, ja que està molt afectada emocionalment i precisa de tractament psiquiàtric, doncs fins i tot va ser qui va descobrir un dels dos cadàvers.

Segons indica el rotatiu, l'exdona del sospitós va arribar l'any 2004 a Sevilla i va viure en aquesta ciutat durant deu anys fins que va marxar a Alemanya, seguint els passos de la seva parella.

El doble crim s'hauria comès dissabte passat al domicili en el qual vivia el detingut en la localitat d'Aurich, en Vaihingen an der Enz, una ciutat situada a uns 25 quilòmetres de Stuttgart, en la Baixa Saxònia.

La parella vivia separada des de fa uns mesos i els nens es trobaven passant el cap de setmana amb el seu pare. L'autòpsia va revelar que els menors havien estat copejats en el cap amb un objecte rom (sense puntes) i també van sofrir lesions d'arma blanca. 

LI VA AMENAÇAR AMB FER EL MATEIX QUE JOSÉ BRETÓN

La dona va descobrir el cadàver d'un dels seus fills sobre les 20,00 hores de dissabte, quan es va apropar a la casa de la seva parella un dia abans del que tenia previst, ja que "temia" que Sergio ataqués els nens perquè, en una ocasió, durant els tràmits de separació, l'havia amenaçat amb fer el mateix que José Bretón va fer amb els seus fills.

José Bretón va ser condemnat a 25 anys de presó com a responsable del doble assassinat dels seus fills de sis i dos anys, que van desaparèixer a Còrdova el 8 d'octubre del 2011.

Malgrat aquesta amenaça, un jutge va dictaminar que els menors havien de passar un temps amb el pare de manera periòdica. Divendres passat, l'exdona del detingut va anar a recollir els nens a la guarderia i allí li van comunicar que ja se'ls havia emportat el pare, quan l'habitual era que fos ella qui els recollís i els portés fins a la casa de Sergio.

Després d'això, la dona va trucar el seu exmarit i aquest li va dir que els nens ja estaven a casa i es trobaven descansant, que anés a recollir-los el diumenge a la nit, com de costum, no obstant això es va dirigir a l'habitatge del detingut la tarda del dissabte i va descobrir el que havia passat.

El sospitós hauria declarat a la Policia alemanya que diversos delinqüents van arribar a la seva casa, van matar els nens i el van agredir després a ell, encara que els veïns van dir que no van veure cap persona ni vehicle desconeguts i tampoc van sentir soroll de baralles ni del suposat assalt.

Temas

  • NACIONAL

Comentarios

Lea También