Detingut per maltractar el seu fill de 12 anys per treure males notes

Segons van informar fonts pròximes al cas, va ser el mateix menor el que divendres passat, dia 6, a la nit va anar a la comissaria de la Policia Local de Tàrrega per denunciar que el seu pare li havia pegat

19 mayo 2017 19:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 45 anys veí de Tàrrega després que el seu fill, de 12 anys, el denunciés per maltractaments. Segons van informar fonts pròximes al cas, va ser el mateix menor el que divendres passat, dia 6, a la nit va anar a la comissaria de la Policia Local de Tàrrega per denunciar que el seu pare li havia pegat. Segons va dir l’adolescent als policies locals, va ser per treure males notes, com havia fet altres vegades. Després de comprovar que el menor presentava, al coll i als braços, signes evidents d’haver estat agredit, la Policia Local va alertar els Mossos d’Esquadra, que van detenir el pare del noi després que el jove corroborés la seva denúncia.

L’endemà, el pare va comparèixer davant del jutge, que el va deixar en llibertat amb càrrecs per un delicte de maltractament en l’àmbit familiar. També va decretar una ordre d’allunyament. El menor va quedar a càrrec d’un familiar, ja que el jutge va dictar també una ordre d’allunyament de la mare, perquè, com el pare, també havia agredit altres vegades el nen.

Segons informà el canal 3/24, el nen va explicar a la Policia Local que el seu pare li pegava amb cables i cinturons, i que una vegada li va lligar els peus i les mans i el va ficar a la banyera plena d’aigua.

Comentarios
Multimedia Diari