Detingut un gihadista a l’Hospitalet de Llobregat

La Policia investigava a l'home de 42 anys des d'octubre del 2016. Es trobava en un avançat grau de radicalització islamista i estava disposat a incorporar-se a la gihad

13 julio 2017 10:30 | Actualizado a 13 noviembre 2017 18:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Nacional va detenir ahir a l’Hospitalet de Llobregat un home espanyol, d’origen palestí i identificat com K. J. A. E. N., per un delicte d’enaltiment del terrorisme i incitació a l’odi i per la seva presumpta integració en organització terrorista.

Segons va informar el Ministeri de l’Interior, el detingut, de 42 anys, procedia d’un camp de refugiats palestins del Líban, era ferm defensor del clergue salafista radical Khaled Al-Rashed i professava un odi visceral a Israel, als xiïtes, a Espanya i a la resta de països occidentals.

En declaracions als periodistes als passadissos del Congrés, el ministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido, va remarcar que el detingut és una persona «molt radicalitzada que enviava missatges defensant que estava disposat a incorporar-se a la gihad i defensant els postulats d’Al Qaeda i de Daesh».

La Policia investigava l’ara detingut des d’octubre del 2016 en detectar que administrava un perfil a Facebook des del qual publicava missatges d’enaltiment i suport a organitzacions terroristes de caràcter gihadista i exalçava atemptats de Daesh, Al Qaeda i altres grups com Els Màrtirs de Hazedine Al Quasam.

A més, els agents van constatar que es trobava en un avançat grau de radicalització islamista.

Comentarios
Multimedia Diari