Detingut un monitor per abusos sexuals a discapacitats

L'home hauria abusat sexualment dels alumnes aprofitant les sortides esportives per disputar competicions o en activitats esportives que organitzava en una casa de colònies

25 mayo 2017 09:41 | Actualizado a 25 mayo 2017 09:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos van detenir ahir el monitor responsable d’activitats esportives de l’escola d’educació especial Taiga de Barcelona acusat d’abusos sexuals a, almenys, tres alumnes. 

El detingut, de 46 anys i nacionalitat espanyola, va ser citat a declarar arran de les denúncies interposades per tres famílies de l’escola i la direcció del col·legi. L’home, que feia més de 20 anys que treballava a l’escola, on també exercia tasques d’auxiliar docent, acudí a la comissaria acompanyat d’un advocat i, després de prestar declaració, la policia li va comunicar que quedava detingut.

L’escola, que és al districte de Sarrià-Sant Gervasi, va explicar la situació als pares de tots els alumnes del centre, on estudien persones amb discapacitat intel·lectual d’entre 3 i 21 anys.

L’home hauria abusat sexualment dels alumnes aprofitant les sortides esportives per disputar competicions o en activitats esportives que organitzava en una casa de colònies. El detingut és el responsable del Club Esportiu Taiga per a alumnes discapacitats intel·lectuals.

La directora de l’escola, Maria José Pujol, va dir que estan «consternats» perquè no s’ho esperaven d’una persona «de confiança» que fa molts anys que treballa al centre, per la qual cosa va dir sentir-se «traïda».

Comentarios
Multimedia Diari