Detingut un socorrista que quadruplicava la taxa d'alcohol i que gairebé atropella un menor

Al socorrista, que no tenia antecendents policials, se li imputen delictes de desobediència, danys i contra la seguretat vial, entre d'altres

01 agosto 2017 10:41 | Actualizado a 02 agosto 2017 11:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un socorrista de 45 anys, que gairebé quadruplicava la taxa d'alcohol permesa (0,90) al volant, va ser detingut aquest diumenge per la Guàrdia Civil a Hoyo de Manzanares quan provava de fugir després de protagonitzar un aldarull a una piscina i gairebé atropellar un menor de 12 anys, a més de produir agressions i danys a vehicles d'alguns dels veïns de la localitat.

Els fets es van produir, segons la informació publicada pel diari 'El País', cap a les 17 hores a la urbanització privada Los Manantiales, d'Hoyo de Manzanares. El socorrista va agafar pel coll un noi a la piscina, i llavors el seu pare, emprenyat, va discutir fortament amb el socorrista pels seus actes.

L'home de 45 anys, després de la discussió, se'n va anar de la piscina amb el seu cotxe però només de manera momentània, perquè va tornar per colpejar diversos vehicles que es trobaven estacionats a la urbanització, segons han indicat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil.

Quan va acabar l'atac a aquests cotxes, el socorrista va tornar a agafar el seu vehicle amb la intenció d'abandonar el municipi, va ser llavors quan gairebé es produeix l'atropellament d'un menor de 12 anys. Llavors, la Guàrdia Civil, que havia estat alertada pels veïns i la Policia Local del municipi, va aconseguir interceptar el vehicle i detenir el socorrista.

D'acord amb la informació publicada, el socorrista, veí de Móstoles i sense antecedents policials, va ser ingressat a la unitat de psiquiatria de l'Hospital de Collado Villalba. Un cop rebi l'alta, es fixarà un judici ràpid als jutjats d'aquesta localitat.

Els veïns afectats, segons la Guàrdia Civil, han començat a denunciar els danys patits als seus vehicles. Al socorrista se li imputen delictes de desobediència, danys i contra la seguretat vial, entre d'altres.

Comentarios
Multimedia Diari